Környezetvédelmi szempontok konténer rendelés esetén

Tiszta sor, hogy amikor nagy mennyiségű, az FKF szabályainak értelmében el nem szállítható szemetünk keletkezik, a konténer rendelés marad kizárólagos lehetőségünk, hogy megszabaduljunk a hulladékoktól.

Konténer rendelés előtt ismerje meg a sittszállítással kapcsolatos információkat!

A konténer rendelés nem mentesít a szelektálás alól!

A konténer rendelés lényege, hogy megkönnyítse önnek a lomtalanítás, ill. a felújítási munkák során a kommunális szemétbe nem keverhető hulladékok elszállítását. Ez viszont nem jelenti azt, hogy mindent mindennel beömleszthet egy megrendelt konténerbe!

Konténer rendelés nálunk - AZONNAL, akár másnapra! - Bencsics Konténer

Ha többféle hulladékkal is számol, pl. egy komplett kertrendezés és házfelújítás során, érdemes lehet fontolóra vennie, hogy akár több kisebb konténert rendel, így a nagy mennyiségű, de újrahasznosítható alapanyagokat, az építési törmeléket és kerti hulladékot egymástól külön, könnyebben kezelhető módon tudja gyűjteni.

Veszélyes ill. mérgező hulladékok nem kerülhetnek konténerbe! Ezek közé tartoznak az erős kémiai tisztítószerek, oldószerek, festékek, olajok.

Amennyiben tudomása van arról, hogy ilyen típusú hulladék elszállítására is szükség lesz, még konténer rendelés előtt okvetlen kérje ki a kollégák tanácsát, hogy megszervezhessünk a veszélymentes és kényelmes módját!

Mérlegelje ön is, mire lesz szüksége!

A szelektálás után önnek is könnyebb terveznie, hiszen még konténer rendelés előtt láthatja, mire is van pontosan szüksége. Ugyancsak a fenti példánál maradva: ha mindössze a kiskert gazolását és az új kertibútorok tetemes mennyiségű, papírcsomagolásától szeretne megszabadulni, megteheti azt az FKF zöldhulladék zsákjainak felhasználásával és a házhoz tartozó papírgyűjtő kukába hajtogatva (akár 2-3 alkalomra szétosztva).

Vegyünk egy másik példát! Amennyiben 3-5 köbméter építési hulladékkal, sittel számol, úgy időt, pénzt és bizony környezeti terhelést is spórolhat, ha konténer rendelés mellett dönt. Egyrészt nem kell 5-6 alkalommal elfuvaroznia a saját járművében a törmeléket egy hulladékudvarba, ahol természetesen bizonyos költségért helyezheti csak el a szemetet, másrészt sokkal kevesebb időt kell rászánnia erre a műveletre.

Konténer rendelés nálunk - AZONNAL, akár másnapra!

Sok tényező felmerülhet önben, amikor azon gondolkodik, hány darab, milyen méretű konténerre lenne szüksége. Kérje ajánlatunkat vagy bátran keresse kollégáinkat a megadott telefonos elérhetőségeken, akik így közvetlenül tudnak segíteni önnek, hogy a céljainak megfelelő, ideális méretű konténert vagy konténereket tudja megrendelni. Emellett részletes tájékoztatást tudnak adni arról, hogy milyen további előkészületeket igényel a konténer rendelés!

 Konnténer rendelés azonnal!