Konténer rendelés lakásfelújítás tervezéséhez

konténer rendelés

Nincs az a pénz, amennyit nem lehetne elkölteni, ha szeretett otthonunk renoválásáról van szó. Sajnos azonban többségünknek nincs korlátlan anyagi lehetőségünk, hogy megvalósíthassuk álmainkat, ezért minél pontosabb költségtervet kell kieszelnünk. A lakásfelújítási támogatás sok kisgyermekes családban hozza el a felújítás lehetőségét.

kontener-rendeles-lakasfelujitas-2

Sokszor azonban pár – egyáltalán nem váratlan – plusz költségelem is felmerül, amiről csak a munkálatok során derül ki, hogy bizony elfeledkeztünk róluk tervezéskor. Tipikusan ilyenek a fogyóeszközök, a hibák miatt megismétlendő folyamatok és a konténer rendelés hulladék elszállításhoz.

Jobb esetben pár tízeres tételt jelentenek, de akár több százezer forintunk bánhatja!

Fogyóeszközök a felújítás során

Szálazó ecsetek, kitakaríthatatlan hengerek, törött szerszámok, elhasznált vagy szétszakadt takarófóliák, kötözők, tisztítószerek, sérült vödrök… napestig lehetne sorolni az eszközöket, amelyekből egyetlen munkafolyamat alatt többet is elhasználunk. A párszáz forintos tételektől kezdve több tízezres pluszköltséget jelenthet mindezek pótlása, amellyel muszáj kalkulálnunk.

A nagy mennyiségű hulladékhoz konténer rendelés szükséges!

A felújítási, építési munkálatok alatt rengeteg sitt keletkezik, amelyet nem dobhatunk egyszerűen a kommunális vagy szelektív kukákba, de még a hulladékudvarok sem vesznek át mindent – a konténer rendelés marad az egyetlen opciónk. Mérettől, a kihelyezés idejétől, a területhasználati engedélytől függően változhat az ára, így erre is érdemes meghatározott összeget allokálni.

kontener rendeles zuglo 1

Hogyan okoz anyagi kárt a konténer rendelés elmulasztása?

Ne felejtsük el, hogy a konténer rendelés árán „spórolva” sokkal komolyabb anyagi károkat okozhatunk magunknak! A hulladék miatt munkájukban megrekedt munkások óradíja, az ütemterv csúszása miatt minden egyéb költség összesítve egyetlen konténer bérköltségének a sokszorosát teheti ki. Fontos megjegyezni, hogy sittes konténer többféle méretben rendelhető. Ez azért fontos, mert fölösleges a meg nem töltött helyért fizetni, vagy éppenséggel akár egy körből is gazdagásogasan megúszható a sittszállítás.

Aki dolgozik, hibázik

Olyan nincs, hogy egy munkafolyamatban minden flottul megy. Egy lakásfelújítás során benne vannak a pakliban a rosszul vágott bútorlapok és térkövek, törött csempék, macskatappancs-nyomos betonozás és egy sor kisebb-nagyobb baleset, mint egy elfúrt áramvezeték vagy megrepesztett vízcső a falban, és azok beláthatatlan mértékű károkozása. Sajnos adódnak elkerülhetetlen hasonló szituációk. Éppen ezért érdemes minél nagyobb, szabadon mozgatható plusz pénzkeretet meghagyni ilyen esetekre!

Konténer rendelés nálunk

A „váratlan” eseményekre szánt plusz kerettől függetlenül érdemes minél előbb gondolnia a lakásfelújításhoz szükséges eszközökre, és gondoskodnia azok beszerzéséről! Töltse ki ajánlatkérő sablonunkat vagy konzultáljon közvetlenül a kollégáinkkal a megadott telefonos elérhetőségek egyikén, hogy feltehesse a felmerülő kérdéseit, esetleg tanácsot kérjen abban, hogy mi mindenre kell még kalkulálnia a konténer rendelés és a hulladékelszállítási költségek kapcsán!