Építési hulladék - hová vigyem?

Lakás, vagy házfelújításba kezdett? Legyen szó magánszemélyről, vagy vállalkozásról, az építési hulladék elszállítása Önnek is kötelessége. Sajnos napjainkban egyre több külső területet, erdőt, lakatlan területet használnak illegális szemétlerakónak. Pedig a konténer rendelés ebben az esetben gyors, költséghatékony, és nem utolsósorban környezetkímélő megoldás!

Építési hulladék fajták

Az építkezés, bontás, felújítási munkálatok mindig sok hulladékkal járnak. A törmelékek, tégla, gipszkarton, csempe, vakolat, és járólap elszállítása nem oldható meg önállóan. Az egyre több építkezés, felújítás, és az ezzel járó bontás az építési hulladék mennyiségének növekedését is jelenti.

Az építési hulladék általában nem számít veszélyesnek, inert tulajdonsággal rendelkezik, hasznosítása attól függ, milyen anyagú a hulladék. Azonban az erdőkben, a mezei utak mentén lerakott illegális hulladék természetkárosító hatását mind ismerjük.

Építési hulladék szállítása

Konténer rendelés a speciális igényeknek megfelelően: Bencsics konténer

Kisebb- vagy nagyobb tömegű építési hulladék elszállítására a legegyszerűbb módszer a konténer rendelés. Ma már a legtöbb cég igyekszik többféle konténerrel, praktikus megoldásokkal előállni. A lenyitható ajtós konténerek nagyban megkönnyítik az építési hulladék, sitt behordását, ezzel időt, és energiát spórolva.

Konténer rendelés előtt fontos az építési hulladék mennyiségének megfelelő felmérése. Kisebb mennyiségű hulladék esetén nem szükséges nagy méretű konténert kérni. Ezért fontos, hogy olyan szállító céget válasszon, ahol többféle méretű konténer áll rendelkezésre, így igazodnak igényeihez. Időt, és pénzt takarít meg a megfelelő méretű konténer rendeléssel!

Budapesten egyre gyakoribb eset, hogy a családi- és társasházak udvarára, vagy a belvárosi forgalmas utcákra nem fér be, vagy csak nagyon szűkösen a konténer. Ilyen esetekre tökéletes megoldást kínál az oldalra lerakható sittszállító konténer.

Építési hulladék elszállíttatása - amire figyelni kell!

Az építési hulladék elszállításánál érdemes mérlegelnie néhány dolgot, hogy a munka zökkenőmentes legyen:

  • Gondoskodjon a konténer helyéről, közterületen az elhelyezéséhez területfoglalási engedély szükséges a helyi önkormányzattól!
  • Biztosítson szabad bejárást a területre, gondolj át előre, hova érdemes a konténert elhelyezni.
  • Pakoljon praktikusan! A könnyű, szóródni képes anyagokat mindenképp a konténer aljába helyezze!
  • Szelektáljon, amennyire lehetséges, kerüljön külön konténerbe a könnyű- és nehéz fajsúlyú építési hulladék.
  • Ne helyezzen építési hulladék közé lebomló hulladékot, vagy 40X40 cm-nél nagyobb gyökeret, vagy betontömböt!

Építési hulladék elszállítása kedvező áron

Cégünk már több, mint 35 éve foglalkozik hulladékszállítással Budapesten, így a több évtizedes tapasztalat alapján segítünk kiválasztani a megfelelő megoldást! Széles konténer választékkal, egyedi megoldásokkal könnyítjük meg munkáját! A honlapunkon található elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet, ha konténer rendelés szükséges! Kedvező ajánlatok, megbízható Csapat! Kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre!

 

 KONTÉNER RENDELÉS AZONNAL